Logo Društvo psorijatičara Hrvatske

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

S obzirom na aktualnu situaciju vezano uz pandemiju koronavirusom i daljnje liječenje bolesnika sa srednje teškom do teškom psorijazom koji su na imunosupresivnoj i/ili biološkoj terapiji u daljnjem tekstu iznosimo preporuke Referentnog centra za psorijazu MZRH Klinike za dermatovenerologiju KBC Rijeka.

Naglašavamo da u ovom trenutku nema dovoljno podataka temeljenih na znanstvenim dokazima koji bi mogli sa sigurnošću odgovoriti na pitanje jesu li bolesnici sa psorijazom na imunosupresivnoj i biološkoj terapiji podložniji infekciji Covid-19.


Summit

Celgenov Summit pod nazivom "ChangeMakers" održan u Boudry (Švicarska) od 19. do 20. listopada, okupio je nešto više od 120 pacijenata iz cijele Europe. Summit je objedinio pacijente oboljele od reumatoidnih, imunoloških, metaboličkih, hematoloških te ostalih bolesti. Svaka skupina pacijenata imala je svoju boju akreditacije kako bi se raspoznalo kojoj skupini pripada.

Nakon kratkog uvoda prvog dana i predstavljanja rasporeda Summita, uslijedio je Q&A session, na kojem su pacijenti bili slobodni postaviti pitanja na koja su odgovarali vodeći ljudi Celgena. Tokom cijelog događanja zaposlenici iz Celgena bili su prisutni te slobodni za bilo kakva pitanja.


Liga

26. travnja 2017. god. u Muzeju Mimara u Zagrebu održan je Regionalni sastanak udruga bolesnika sa reumatskim i koštano-mišićnim oboljenjima Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine te svečani događaj -25. godišnjica rada Hrvatske lige protiv reumatizma.

Čestitamo te želimo puno uspjeha i dalje našim kolegama iz Hrvatske lige protiv reumatizma.


Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.