Logo Društvo psorijatičara Hrvatske

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

Enstilar pjena za kožu

8.10.2020. Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode - HALMED odobrila je lijeku Enstilar pjena za kožu dugotrajnu terapiju održavanja u lokalnom liječenju psorijaze vulgaris u odraslih. Time je lijek Enstilar pjena za kožu postao jedini lijek u svijetu za lokalno liječenje psorijaze s odobrenom terapijom održavanja. Prema najnovijim smjernicama Njemačkog dermatološkog društva (DDG) iz 2019. godine, lijek Enstilar pjena za kožu predstavlja najučinkovitije lokalno liječenje psorijaze.

Lijek Enstilar pjena za kožu je istovremeno i jedini lijek za lokalno liječenje psorijaze koji je u svjetskoj primjeni potvrdio svoju učinkovitost i u liječenju bolesnika s umjereno-teškom do teškom psorijazom. Također, lijek Enstilar pjena za kožu se može kombinirati s bilo kojom sustavnom terapijom za liječenje psorijaze (fototerapija, konvencionalni i biološki lijekovi). Primjenjuje se jednom dnevno tijekom 4 tjedna, a najčešća preporuka je večernja primjena lijeka. Lijek se nalazi na Dopunskoj listi lijekova HZZO-a.

Janssen

Plus.hr

WPD 2021

Ikona YouTube logotipa Ikona Facebook logotipa Ikona Instagram logotipa

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.