Logo Društvo psorijatičara Hrvatske

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

 

UPRAVNI ODBOR DPH U MANDATU OD 2020. – 2024. >

Društvo psorijatičara Hrvatske je dobrovoljna, humanitarna društvena organizacija koja okuplja građane oboljele od svih vrsta bolesti PSORIASIS na području Republike hrvatske.

Članovi Društva mogu biti i građani koji ne boluju od psorijaze, ali su zainteresirani za probleme vezane za ovu bolest i svojim radom pridonose uspješnom radu Društva.

Cilj Društva je omogućavanje što uspješnijeg liječenja oboljelih od svih vrsta bolesti psorijaze, zaštita i tumačenje njihovih interesa, organizirano rješavanje problema s kojima se ti bolesnici susreću.

Društvo okuplja i organizira bolesnike od psorijaze i druge zainteresirane građane, organizira i pomaže liječenje bolesnika, radi na zdravstvenom prosvjećivanju bolesnika i njihove okoline, potiče, organizira i pomaže zdravstveno istraživački rad na području psorijaze i poduzima druge aktivnosti kojima se postiže svrha osnivanja Društva.

Svoje ciljeve Društvo ostvaruje:

  • organiziranjem podružnica i drugih oblika organizirane djelatnosti
  • organiziranjem i održavanjem stručnih i znanstvenih skupova, kongresa, savjetovanja, seminara i sl. kao popularnih predavanja
  • organiziranjem sudjelovanja članstva i predstavnika Društva u radu stručnih i znanstvenih skupova u zemlji i inozemstvu
  • suradnjom sa zdravstvenim ustanovama a posebno sa dermatološkim klinikama, odjelima i polikliničkom službom
  • suradnjom s poduzećima i ustanovama u kojima su zaposleni bolesnici od psorijaze u cilju rješavanja njihovih problema
  • suradnjom sa srodnim društvima u zemlji i inozemstvu
  • drugim aktivnostima koje u okviru programa rada Društva a u skladu s ciljevima Društva utvrdi Skupština Društva ili neko tijelo Skupštine Društva.

Rad Društva psorjatičara Hrvatske pokrenuo je prim.dr. Danilo Živković daleke 1985.godine. Nakon nekoliko godina stanke, Društvo Psorijatičara Hrvatske započelo je sa ponovnim radom 10.02.2012. godine.

 

Postanite član

Svaka osoba oboljela od psorijaze i/ili psorijatičnog artritisa, kao i svaka osoba koja želi poduprijeti naš rad, može postati članom Društva psorijatičara Hrvatske.

Članom postajete uplatom 100,00 kn godišnje na žiro-račun Zagrebačke Banke HR 3623 60000 110129 3975 (Društvo psorijatičara Hrvatske, Šalata 4, 10000 Zagreb) i popunjenom pristupnicom s podacima.

Uplatom članarine pomažete naše Društvo, koje se financira isključivo članarinama, donacijama i prijavama projekata na državne natječaje.

Pristupnicu možete preuzeti ovdje >>

Pristupnicu s podacima i kopijom uplatnice poslati na e-mail adresu dph.croatia@gmail.com.

Svi osobni podaci biti će korišteni isključivo za evidenciju članova DPH.

... Jer zajedno možemo više, jače i bolje djelovati kako bi svim oboljelima od psorijaze i /ili psorijatičnog artritisa omogućili kvalitetnije lječenje i bolji život !!!!

 

Društvo psorijatičara Hrvatske surađuje sa sljedećim udrugama

HUCUK
Remisija

 

Članovi smo:

 

Info DPH

Ikona YouTube logotipa Ikona Facebook logotipa Ikona Instagram logotipa

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.