Logo Društvo psorijatičara Hrvatske

Društvo psorijatičara Hrvatske - Croatian Psoriasis Association

Vrijeme je da se prestanemo sakrivati. Vrijeme je da počnemo djelovati!

E-Dermatologija

Uloga liječnika obiteljske medicine i ljekarnika u pravovremenom prepoznavanju i pravilnom referiranju oboljelih od psorijaze na specijalistički pregled od iznimnog je značaja za postizanje što boljih rezultata liječenja. S tim na umu, Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbor te Referentni centar za liječenje psorijaze Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske organizirali su online tečaj trajne edukacije pod nazivom E-dermatologija. Tečaj se temelji na neprekidno dostupnim tematskim modulima u trajanju od 15 minuta, koje su pripremili ugledni hrvatski dermatovenerolozi, uzimajući u obzir najnovija dostignuća suvremene medicine na području dijagnostike i liječenja psorijaze. Cilj “E-dermatologije” je da zajedno unaprijedimo znanje o dijagnostici, ciljevima i terapijskim mogućnostima liječenja psorijaze.

U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom i Hrvatskom ljekarničkom komorom, po dovršetku pregleda svih modula, bodovanom testu znanja možete pristupiti klikom na ikonu Bodovani test znanja, koja se nalazi na dnu stranice. Postizanjem barem 60% točnih odgovora na ispitu, liječnici obiteljske medicine stječu pravo na 8 bodova, a ljekarnici na 1,3 boda.

Pozivamo vas da proučite stranicu www.e-dermatologija.com, pregledate module te pristupite bodovanom ispitu znanja. Liječnici obiteljske medicine mogu ispuniti i anketu, čiji odgovori će biti obrađeni i korišteni u svrhu dobivanja potpunije slike o broju oboljelih od psorijaze i povezanih bolesti te daljnjeg unapređenja programa edukacije o dermatološkim bolestima.

Janssen

Plus.hr

WPD 2021

Ikona YouTube logotipa Ikona Facebook logotipa Ikona Instagram logotipa

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.